Specialiteiten

STOVERIJ

Stoofschotels, ze komen onvermijdelijk op tafel in herfst en winter! Altijd een royale en heerlijk geurende vulling met kwalitatief hoogwaardig vlees als hoofdingrediënt. Vooraf even aanbraden en dan geduldig stoven in een smeuïge saus met verse kruiden. Steeds nadrukkelijker raken ook stoverijen uit andere culturen in trek. Neem de pittige Indonesische rendang, of gehakt als vulling voor taco’s en tortilla’s. De nieuwste hit is ‘pulled pork’. Deze lekkernij van draadjesvlees komt op tafel als hoofdgerecht, bij salades of op brood.

GRILLVLEES

Naast de standaard mixed grill biedt La Boucherie de mogelijkheid om naar eigen smaak en voorkeur een set samen te stellen. Bestaande uit twee, drie of vier soorten vlees binnen de zelfgekozen prijsklasse. Tip van de slager: zorg in ieder geval voor evenwicht in de bereidingstijd van de ingrediënten. La Boucherie is in staat om gevogelte en varkensvlees zodanig voor te bewerken, dat de bereidingstijd van de mixed-grill gelijk is.De winst? Een risicoloze bereiding én hetgerecht staat snel op tafel.

SPARERIBS

Door de karakteristieke smaak staan de grillklare spareribs van La Boucherie bijzonder goed bekend tot in de verre omtrek. De specialiteit van het huis ontwikkelt zich meer en meer tot vaste omzetmaker in restaurantkeukens. Koks krijgen de spareribs gemarineerd en vacuüm gegaard aangeleverd in drie varianten: standaard, zoet of pittig. Ook leverbaar: gebraden spareribs. Deze zijn gemarineerd, voorgebraden en direct klaar voor korte bereiding op de grill.

HAMBURGERSTEAKS

La Boucherie levert hamburgers van honderd procent Europees rundvlees met een duidelijk herkenbare vleesstructuur, vacuüm verpakt per stuk. Smaakeigenschappen: matig zout en goed gekruid. In eigen huis samengesteld en gevormd in de originele amerikaanse hamburgermachine. Een aantrekkelijk ogende rulle hamburger (150 of 200 gram) die absoluut niet krult op de grill. Naast rund, kalf, lam en kip is de hamburger ook leverbaar van Wagyu vlees. Net als voor de Black Angus geldt hiervoor een aparte prijsklasse